O nama


onama.jpg


LogIN - Pouzdani proizvođač vrhunskih poslovnih aplikativnih rješenja  


Dobro došli na web stranice LogIN d.o.o., hrvatske tvrtke s bogatim iskustvom u razvoju poslovnih aplikativnih rješenja visoke kvalitete i široke primjene. 

LogIN djeluje od 1996. godine, osnovna djelatnost obuhvaća projektiranje, izgradnju, uvođenje i održavanje poslovnih aplikativnih rješenja.

Specijalnost tvrtke leži u razvoju i optimizaciji integralnih ERP (Enterprice resource planning) rješenja tj. upravljačkih sustava za poslovne subjekte čija je uloga u optimizaciji poslovanja, planiranju, povezivanju procesa i praćenju rezultata neizostavna.

28 visokoobrazovanih zaposlenika, od kojih 90% iz odjela razvoja i podrške korisnicima, kontinuirano radi na unaprjeđenju postojećih aplikativnih rješenja, prateći najnovije trendove tržišta i gospodarstva, zakonske promjene, kao i individualne potrebe klijenata, bez obzira na vrstu djelatnosti, veličinu i organizacijsku strukturu.

Profesionalni odnos s klijentima i partnerskim tvrtkama rezultirali su dugogodišnjim stabilnim partnerstvima i kvalitetnim referencama.   

Uspješnost i napredak tvrtke LogIN osim pozitivnog trenda rasta i razvoja novih rješenja potvrđuju brojne nagrade, certifikati i priznanja koje se nižu već od samog početka djelovanja. Kao dugogodišnji i više puta nagrađivani Oracle Partner s Gold statusom od 2003. godine, LogIN od 1996. godine uspješno plasira svoje proizvode na hrvatskom i stranom tržištu. Prema istraživanju tvrtke IDC Adriatics za 2013. godinu nalazi se na  Top 5 ERP vendor listi za hrvatsko tržište i samo je nekoliko koraka iza svjetski poznatih proizvođača ERP rješenja.

Znak "Izvorno Hrvatsko" kojeg od 2010. godine nosi proizvod LogINFO potvrđuje da je riječ o kvalitetnim proizvodima i uslugama jedinstvenih karakteristika koji uključuju značajke hrvatske tradicije, razvojno-istraživačkog rada i inovacija.


logo-oracle-large.jpg

Pri razvoju vlastitih rješenja, prvenstveno svog osnovnog proizvoda, poslovnog informacijskog sustava LogINFO/VIRGA, LogIN koristi posljednje generacije Oracle razvojnih alata te Oracle baze podataka. Aplikativno rješenje LogINFO / VIRGA temelji se na Oracle 3-tier arhitekturi. Tvrtka posjeduje Oracle Certified Professional, Oracle Sales Professional i Oracle Technical Champion certifikate u okviru programa Oracle Partner Network programa, što je omogućilo i stjecanje Oracle Gold Partner statusa.


iso-27001.jpg

Certificirana informacijska sigurnost 

Od 2014. godine LogIN je ponosni vlasnik ISO27001:2005 certifikata informacijske sigurnosti.
Dugogodišnjim iskustvom, reagiranjem na gospodarske promjene i navike poslovnih subjekata u zemlji i inozemstvu, stekli smo veliki broj zadovoljnih korisnika uz bogato znanje funkcioniranja različitih poslovnih sustava. Posebno ističemo specijalizirana znanja vezana za računovodstvo i financije, funkcioniranje veleprodajnih i maloprodajnih trgovačkih lanaca, hotela,  te proizvodnih poslovnih sustava.


Tehnološki iskoraci


LogINCloud projekt

uspješno je kandidiran na javnom natječaju "Potpora jačanju konkurentnosti hrvatskog malog i srednjeg poduzetništva" u okviru IPA programa Europske unije za Hrvatsku - Operativni program za regionalnu konkurentnost 2007-2013. Bespovratno financiranje sredstvima Europske Unije iznosi 139.989,22 EUR, dok je ukupna vrijednost Ugovora o financiranju 271.507,41 EUR.

Osnova poduzetničke ideje "LogINCloud"-a je korisnicima omogućiti iznajmljivanje aplikativnih rješenja - ERP sustava putem Cloud computing tehnologije, korištenje informatičke konzultacije, školovanja i podrške te pohranjivanje podataka u LogIN data centar.

Za potrebe kvalitetne izvedbe projekta i pružanja maksimalne sigurnosti korisnicima LogIN je pokrenuo certifikaciju obnovljenog informacijskog centra prema ISO27001 standardu.


Novi proizvod "VirgaMobileSales" unutar projekta LogINCloud


Također temeljen na "Cloud computing" tehnologiji i SaaS (Software as a Service) poslovnom modelu, novitet u LogIN kuhinji pod nazivom "VirgaMobileSales" koristit će se u veleprodajnim i maloprodajnim lancima u korist unaprijeđenja prodaje poput Sales assistent-a za odnose B2C ili B2B.


Plan i strategija razvoja


  • Razvoj specijaliziranih aplikativnih rješenja i sučelja za ključne korisnike (Enterprse level customers)

  • Razvoj aplikativnih rješenja za tvrtke iz SMB segmenta na području financija, trgovine i proizvodnje

  • Razvoj aplikativnih rješenja temeljenih na novoj tehnologiji (cloud & hosting)

          - multi-tenancy hosting - "off the shelf" rješenja

          - single tenancy hosting - custom made i prilagođena rješenja

  • Specijalizaciju i partnersko povezivanje za pružanje kompletne usluge klijentima

  • Ulaganje u korisničku podršku kroz edukaciju specijalista s detaljnim poznavanjem poslovnih procesa i daljnji razvoj efikasnog sustava evidencije i upravljanja zahtjevima korisnika (help desk)


Karijere


         Pridruži nam se!

fotolia_66572035_xs.jpg