Projekti

"LogINCloud" projekt


fondzaglavlje-1406288841.png


je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Operativnim programom za regionalnu konkurentnost 2007-2013 - Potpora jačanju konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva.


IPA


POTPISAN UGOVOR O EU FINANCIRANJU PROJEKTA "LogINCloud"

U srijedu 19.06.2013. na svečanosti koju je organizirala Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU, a u suradnji s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova EU i Ministarstvom poduzetništva i obrta, svečano je potpisan Ugovor o financiranju za projekt "LoginCloud" kojeg smo kandidirali na javno raspisani natječaj "Potpora jačanju konkurentnosti hrvatskog malog i srednjeg poduzetništva", financiranog u okviru IPA programa Europske unije za Hrvatsku – Operativni program za regionalnu konkurentnost s ukupno 7,4 milliona EUR.


Ukupna vrijednost našeg Ugovora o financiranju projekta "LogINCloud" iznosi 271.507,41 EUR. Planirano bespovratno financiranje IPA sredstvima na razini je od 51,5 % odnosno 139.989,22 EUR.


Projekt "LoginCloud" obuhvaća tehnološku obnovu, unaprijeđenje i certifikaciju sigurnosti infrastrukture tvrtke koja se koristi za pružanje računalnih usluga vezanih uz "poslovanje u oblaku".

Osnova je naše poduzetničke ideje upotrijebiti iskustvo, znanje i novu tehnologiju za izgradnju informatičkog centra koji će korisnicima pružati mogućnost iznajmljivanja aplikativnih rješenja, informatičkih usluga konzultacija, školovanja i podrške u radu iznajmljenih aplikativnih rješenja, ali i mogućnost iznajmljivanja cjelokupne vezane serverske infrastrukture .


Projektom je planirana obnova i unaprijeđenje tehničke infrastrukture informatičkog centra tvrtke te njegova certifikacija prema ISO27001 standardu. Projekt obuhvaća i razvoj novog proizvoda temeljenog na opisanoj "Cloud computing" tehnologiji i SaaS (Software as a Service) poslovnom modelu.

Novi proizvod namijenjen je unaprijeđenju prodaje i koristi nova "tablet" rješenja koja će korisnicima omogućiti moderan presonalizirani pristup vlastitim klijentima.


Svečanom potpisivanju Ugovora o financiranju projekta "LoginCloud" uz ostale uvažene goste prisustvovali su i Njegova Ekselencija Paul Vandoren, potpredsjednik Vlade RH, prof.dr.sc. Branko Grčić te Ministar poduzetništva i obrta gdin. Gordan Maras. Za tvrtku Login d.o.o. Ugovor je u nazočnosti našeg voditelja projekta Davora Hero te vanjske konzultantice tvrtke Nikoline Rebić (AITAC d.o.o.), potpisao direktor tvrtke Davor Slavić.


Više informacija o EU fondovima saznajte na web stranici Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije www.strukturnifondovi.hr

Ova objava izrađeno je u okviru LoginClouda projekta kojeg je sufinancirao Europski fond za regionalni razvoj / Europska unija iz Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007-2013 – Potpora jačanju konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva.


Kontakti relevantnih institucija iz sustava upravljanja EU fondovima:

Ministarstvo regionlanog razvoja i fondova EI www.mffreu.hr, fondovi@mrrfeu.hr

Ministarstvo poduzetništva i obrta www.minpo.hr, pitanja@minpo.hr

Središnja agencija za financiranje i ugovaranje: www.safu.hr, info@safu.hr


Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Logina d.o.o.

Sve novosti u vezi projekta pratite u rubrici Novosti